Welcome to Albanian Canadian League Services


English Language


Mirėsevini nė Shėrbimet e Ligės Shqiptare Kanadeze


Albanian Language

This site is maintained by the Albanian Canadian League (ACL). It's offered in English and Albanian languages
Kjo faqe eshtė e mirėmbajtur nga Liga Shqiptare Kanadeze (LSHK). Ofrohet nė gjuhėt Anglisht dhe Shqip